PD HAKL

25.05. KRIM, IŠKI VINTGAR Anžel, Žmavc
22.06. KRIŠKA GORA, TOLSTI VRH Roškar V., Kramberger
27.-29.06. DOLOMITI Lipič
13.07. OBIR Haložan G., Haložan J.
09.-10.08. TRIGLAV Kuster, Roškar J., Lipič, Simonič, Žmavc
06.-07.09. PLEZALNI VIKEND Šamperl
DECEMBER SLOVENIJA PLANINARI Kuster, Lipič, Herič

Program planinskih izletov Mladinskega odseka pri PD Hakl najdete na straneh Mladinskega odbora!

PD si pridržuje pravico do spremembe ali odpovedi izletov ter zamenjavo vodnika. Vodnik ima pravico in dolžnost, da vsem udeležencem, ki nimajo ustrezne opreme za turo, nadaljevanje pohoda prepove. Lastna presoja vodnika je tudi prepoved nadaljevanja izleta, če bi to povzročalo nevarnost za udeležence.

Za udeležbo pohoda ZAHTEVAMO:
Planinske čevlje, nahrbtnik z toplimi oblačili ter osnovno količino hrane ter tekočine, rokavice, sončna očala, oblačilo proti dežju, baterija.

Prijave na izlet in druge informacije dobite v DRUŠTVENI PISARNI, v kulturnem domu v Sv. Trojici, ki je odprta vsako sredo od 17. do 20. ure v zimskem času in od 20. do 22. ure v poletnem času. Za udeležbo na vseh društvenih akcijah in izletih je obvezna plačana članarina in podpisana pristopna izjava. Udeležba na lastno odgovornost.

Vsem pohodnikom želimo VARNO HOJO, LEP RAZGLED TER VELIKO PLANINSKIH UŽITKOV IN SPOMINOV!

O PD HaklPohodi VodnikiFotografijePotopisStaro ‌  RaznoMladinski odbor  ‌ Markacijski odbor  ‌ Stare novice  ‌ Povezave  ‌ Knjige  ‌ Trgovine  ‌ Mali oglasi  ‌ Začetek