Galerija PD Hakl

Fotografije iz pohodov planinskega društva HAKL

Home Login
Album list Last uploads Last comments Most viewed Top rated My Favorites By date Search
Home > Pohodi > Marta Jemenšek - 22. regijsko tekmovanje Mladi in gore 2010

009.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201097 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
011.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201085 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
012.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201083 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
013.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201080 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
014.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201075 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
016.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201082 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
021.JPG
023.JPG
027.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201086 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
028.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201088 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
032.JPG
035.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 201079 viewsV soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
41 files on 4 page(s) 1