Galerija PD Hakl

Fotografije iz pohodov planinskega društva HAKL
Domov > Pohodi > Marta Jemenšek - 22. regijsko tekmovanje Mladi in gore 2010

009.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:94V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
011.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:82V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
012.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:80V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
013.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:77V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
014.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:72V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
016.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:79V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
021.JPG
023.JPG
027.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:83V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
028.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:85V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
032.JPG
035.JPG
Marta Jemenšek 22. REGIJSKO TEKMOVANJE MLADINA IN GORE 2010 - 6. november 2010št. ogledov:76V soboto, 6. novembra 2010, so na treh osnovnih šolah v Sloveniji (na OŠ Šenčur, OŠ Sveta Trojica in OŠ Deskle), potekala regijska tekmovanja Mladina in gore. Poleg lanskoletnih zmagovalcev, Slivniških svizcev, se je na državno tekmovanje, ki bo januarja v Gorici pri Slivnici, uvrstilo še 25 ekip, od tega iz štajerske regije kar 11.
št. slik:41 (št. strani:4) 1